Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért volt le többet az smsért?

Miért volt le többet az smsért?

Figyelt kérdés

T-mobilos vagyok. Direkt néztem mennyi pénz van a dominos kártyámon.. elküldtem egy sms-t szintén 30-as T-mobilos számra és 39 forintot vont le az egy smsért...

[link]

ez a csomagom van, ott van 29 ft belföldi hálózaton belüli.. és mégis 39-et vont le. 1 sms volt és igen megnéztem biztos 30-as szám.

2014. máj. 27. 23:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Már nem ez volt az első ilyen..
2014. máj. 27. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
30-ast is átvihettek másik szolgáltatóhoz. Nem 100 %-os ma már egy adott számnál, hogy valóban annál a szolgáltatónál van.
2014. máj. 27. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van. Az, hogy valaki a szolgáltatójára "30-asként" hivatkozik, egy régi berögzülés eredménye, manapság semmit nem jelent. Nekem is "20-as" a számom, és Telekomnál vagyok - hordoztam.
2014. máj. 27. 23:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Naa, ezt nem is tudtam. :o Ez meglehet! Köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 28. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!