Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a HP DESKJET...

Mi a véleményed a HP DESKJET F2420-RÓL? (11.990. -ért megéri? )

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 12:44
 1/9 anonim válasza:
karácsonyra ilyen típusút kaptam, nekem bevált..igaz a skannelére nem jöttem rá hogyan működik... remélem Te tudod
2010. jan. 9. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:

ha telepítetted a cd t akkor rámész ara hogy HP szolgáltató központ

kezdőlap-tevékenység indítása-dokumentum beolvasása

:)

amúgy eddig nekem is bevált:D

hol vetted?

ha kifogy a tinta hol fogsz bele venni?

2010. jan. 9. 22:41
 3/9 anonim válasza:

Hu gyorsan válaszoltál, köszíí

Töltetni fogom a patronokat, nálunk 1600 forintért. De az megéri ezerszer.Neked is azt javaslom. Feltelepítettem a cd,t de őő nem vagyok egy számítógép zseni :D ha lennél olyan kedves és van időd nem írnád le kicsit részletesebben? Holnap megcsinálom akkor,mert ma már nincs energiám. Köszí

2010. jan. 9. 22:43
 4/9 anonim válasza:
tescóból van amugy :D
2010. jan. 9. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:

na szóval:)

a cd-t sikerült felrakni?

mert ha igen az asztalra kirakott egy kis ikont nem?

2010. jan. 9. 23:29
 6/9 anonim válasza:

:) köszíí

Igen telepítés után kirakott egy mappát: Digital Imaging, Print Project, Temp nevű almappával. El kell mondanom, hogy maga a telepítés elég sok időt vett igénybe, majdnem egy ór hosszat, ami azért is furcsa mert nem gyenge a gépem, szokatlan volt, hogy ennyi ideig telepít... :S lehet itt volt valami gond?

2010. jan. 9. 23:35
 7/9 A kérdező kommentje:

sajnos nekem is nagyon hosszú ideig tartott, és mikor felraktam ,nem volt usb m ezért megszakadt a telepítés, újra kellett mindet raknom és utána lett jó minden. nagyon furcsán zajlott nálam is a telepítés... amúgy én is a tescoba vettem:)Te melyikben vetted?

van hozzá usbd? mert nekem nem adtak....

akkor most sikerült feltenned a progikat?

2010. jan. 10. 13:02
 8/9 anonim válasza:

Én is úgy vettem, hogy csak másol és nyomtat, de a gépen a print, copy mellett a scan is ott van így letelepítettem hozzá a szoftvert és az illesztőprogramot is azóta gyönyörűen scan-el.

Innen: [link]

2012. márc. 18. 14:32
 9/9 anonim válasza:
Én most kaptam ilyet, telepítettem stb, de mindig kiírja hogy kifogyott a papír a nyomtatóból, pedig tele van, mit csináljak? Már mindent próbáltunk -.-
2012. jún. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!