Mi a véleményed a HP DESKJET F2420-RÓL? (11.990. -ért megéri? )
ha telepítetted a cd t akkor rámész ara hogy HP szolgáltató központ
kezdőlap-tevékenység indítása-dokumentum beolvasása
:)
amúgy eddig nekem is bevált:D
hol vetted?
ha kifogy a tinta hol fogsz bele venni?
Hu gyorsan válaszoltál, köszíí
Töltetni fogom a patronokat, nálunk 1600 forintért. De az megéri ezerszer.Neked is azt javaslom. Feltelepítettem a cd,t de őő nem vagyok egy számítógép zseni :D ha lennél olyan kedves és van időd nem írnád le kicsit részletesebben? Holnap megcsinálom akkor,mert ma már nincs energiám. Köszí
na szóval:)
a cd-t sikerült felrakni?
mert ha igen az asztalra kirakott egy kis ikont nem?
:) köszíí
Igen telepítés után kirakott egy mappát: Digital Imaging, Print Project, Temp nevű almappával. El kell mondanom, hogy maga a telepítés elég sok időt vett igénybe, majdnem egy ór hosszat, ami azért is furcsa mert nem gyenge a gépem, szokatlan volt, hogy ennyi ideig telepít... :S lehet itt volt valami gond?
sajnos nekem is nagyon hosszú ideig tartott, és mikor felraktam ,nem volt usb m ezért megszakadt a telepítés, újra kellett mindet raknom és utána lett jó minden. nagyon furcsán zajlott nálam is a telepítés... amúgy én is a tescoba vettem:)Te melyikben vetted?
van hozzá usbd? mert nekem nem adtak....
akkor most sikerült feltenned a progikat?
Én is úgy vettem, hogy csak másol és nyomtat, de a gépen a print, copy mellett a scan is ott van így letelepítettem hozzá a szoftvert és az illesztőprogramot is azóta gyönyörűen scan-el.
Innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!