Tegnap hozták meg a laptopot amit rendeltem, Asus Vivobook (érintőképernyős monitor) FONTOOOS, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap hozták meg a laptopot amit rendeltem, Asus Vivobook (érintőképernyős monitor). Tegnapig minden rendben működött vele, de ma mikor bekapcsoltam, kb egy óra működés után folyton húzta az egeret a monitor bal oldala felé. Aztán már irányítani se lehetett mert ott kattintgatott folyton a bal oldalán. Újraindítottam és ugyanez történt. Mit lehetne csinálni?2014. máj. 22. 17:40
1/2 anonim válasza:
Ha kapál hozzá lemezt amin a driverek vannak akkor tedd fel újra ha nem akkor kérj cserét ahol vetted.(javításba ne menj bele, vagy pénz vissza vagy csere egy másikra)
2/2 A kérdező kommentje:
tesztelgettem, használgattam és azt vettem észre, hogy ha töltőre van dugva akkor nincs semmi baj, ezek szerint csak akkor csinálja ezt, ha nincs töltőn. Erre van magyarázat?
2014. máj. 22. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!