Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Klímát szeretnék. Mit tanácsol...

Klímát szeretnék. Mit tanácsoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés
kb 60 nm lakásba ,ami egyterű szeretnénk klímát.Férjem beteges nehezen bírja ezt a hőséget ezért döntöttünk a klíma mellett.azt már tudom,h invertes klímát jobban megéri csendesebb,energiatakarékos stb.viszont pénzünk max 110ezer ft-ig lenne a klímára.mit tanácsoltok milyen készüléket válasszak?Tapasztalatokat szívesen fogadok.sajnos tanácstalan vagyok de drágábbat nem bírunk el.Ár -érték arányban jól megfelelőt szeretnénk.
2014. máj. 22. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ekkora lakásba kapható már 70-90eFt körül is.A mobilklimát viszont nem jánlom.

De szerintem szakemberel konzultáljál lehetöleg azzal aki be fogja kötni.

2014. máj. 22. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de 60nm-es egylégterű lakásba szerintem viszonylag nagy, 5,2kw-s klíma kell, inverteresben az meg 200 fölött kezdődik telepítés nélkül. Ha alulméretezed, akkor az inverteressel is ugyanott leszel áramfogyasztásban mint egy megfelelő méretű nem inverteressel. Esetleg haszáltat is megpróbálhatsz keresni.
2014. máj. 22. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal a szerelővel kellene beszélned akivel beszereltetni fogod. Mert nem minden szerelő szerel be akármilyen klímát.Van egy ilyen ismerősöm aki , tőle hallottam hogy akármit nem szerel be, mert utána majd ő lesz a hibás. Szerintem döntse el a szerelő hogy mekkora kell a lakásodba. Szerintem ha nem lesz rá meg a pénz akkor inkább várj egy évet, de olyat vegyél ami jó, lehűti rendesen a lakást stb.. Ne elégedj meg egy akármilyennel még ha nehéz is a hőséget elviselni.
2014. máj. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!