Hogy lehet facebookon beállítani hogy idegenek is tudják lájkolni amit publikusnak teszek ki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 09:52
1/8 anonim válasza:
Mielőtt bármit posztolnál, be kell állítani, hogy ki lássa. Van olyan, hogy mindenki. Arra kell rákattintani
2/8 anonim válasza:
Ha nyilvánossá teszed, akkor fogják látni. Ha azt akarod, hogy olyan is lássa, aki nincs face-re beregelve, akkor azt meg az adatvédelmi beállításoknál tudod. Ha jól emlékszem legalábbis. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ,ezeket tudom , de azt hogy kell ,hogy rá is tudjon arra nyomni ,hogy 'tetszik', mert nekem azt nem adja ki ha ismeretlen nézni. Szóval õ nem tud írni, vagy rá nyomni és ezt szeretném néhány dolognál engedélyezni.
2014. máj. 23. 00:27
4/8 anonim válasza:
Beállítások, bal oldali menüből Idővonal és megjelölés, utána "Ki adhat hozzá dolgokat az idővonalamhoz?". Ezt állítsd nyilvánosra.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem engedi nyilvánossá tenni azt,hogy " ki adhat hozzá dolgokat az idővonalamhoz? " csak azt jeleníti meg hogy ismerősök vagy csak én. :S Ilyenkor mit lehet csinálni?
2014. máj. 27. 14:45
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az adatvédelmi beállítások alatt vmit elállítottál és úgy van alaból, hogy ne lehessen nyilvánossá tenni, tehát azt kéne megnézned, hogy ott mik hogy vannak engedélyezve.
8/8 anonim válasza:
Ha nem vagy 18 éves, nem lehet publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!