Este 7 órakor a lakásom két különálló helyiségében a csillárok egyszerre bekapcsolódtak. A kapcsolókhoz senki sem nyúlt. Ketten is láttuk. Néhány pecig csodálkoztunk és a lámpákat leoltottuk. Valaki érti-e?
paranormal activity. :D
én biztos összeszarnám magam, most láttam az egyik csatornán a tv-ben ilyen szellemes műsort, ami elvileg igaz történeteken alapszik.
12:52
Vazze, ezt én akartam írni :)
Amúgy nálunk olyanok voltak, hogy (én mindig becsukom a szobaajtómat), reggel arra keltem, hogy nyitva volt az ajtóm, ami magától sosem nyitódik ki, és körbekérdeztem a szüleimet, stb. és senki sem járt bent.
Meg egyszer felkeltem, és nézek az ajtóm felé, olyan volt, mintha nyitódott volna ki, és egy fehér alak (szellem) kezdett volna felém sétálni, aztán bebújtam paplan alá 1 percig, aztán nem bírtam elaludni, és gyors odarohantam felkapcsolni a villanyt, ajtó csukva, sehol senki. Nem foglalkoztam vele, mert este fáradtan felkeltem, gondoltam képzelődtem.
Meg volt olyan, hogy tök fix-en ott volt a könyv az asztalon, mi bent tv-ztünk, és leesett.
Meg a tv magától kikapcsolt.
De egyikkel sem foglalkoztunk, mert mindig volt valami magyarázat.
De amire semmi magyarázat nem volt, hogy (2 emeletes lakásunk van) mindenki lent volt, egy szobába, és lépéseket hallottunk a fenti szobából, többször is.
De ha az elektromos cuccok kapcsolnak ki/be azzal sosem foglalkozom, annyit mondok magamba, hogy szemét gyártó nem tudja rendesen megcsinálni, de nem gondolkozok szellemes dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!