Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehetne megoldani egy...

Hogy lehetne megoldani egy házi erőművet panelban egyénileg?

Figyelt kérdés
Napkollektorra gondoltam, de bármi más is érdekel.
2014. máj. 18. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is jogi oldalról nézve meg kell szerezned a "panel" lakóinak a hozzájárulását ahhoz, hogy Te ilyet létrehozhass.

Ehhez ugye átalakítások szükségesek, melyekhez engedélyt kell szerezned, átépítési tervet kell benyújtani, engedélyeztetni. Az is lehetséges, hogy adott műszaki környezetben ez nem valósítható meg.

Ugye Tudod, hogy saját vízóra felszereléséhez kell ilyen, de az megszokott és rutinfeledat, de kell.

Hogy konrétan hogyan építhető be, azt mondjuk tudom, de kellenk hozzá a fentiek.

2014. máj. 18. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit kellene átalakítanom? Az invertert a lakásban is elhelyezhetem. Arra gondoltam, mivel van erkélyünk, napelemekkel borítanám az erkély korlátot az üveg mellett-helyett. Nem értem mi köze a víznek hozzá.
2014. máj. 18. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Napkollektor vagy napelem?

Kevered a dolgokat!

[link]

2014. máj. 18. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. Napelemre gondoltam.
2014. máj. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!