Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » ADSL internet bekötése, hogy...

ADSL internet bekötése, hogy működik? Be lehet-e magunknak is kötni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van vezetékes telefon(t-home), de eddig csak Mobilinternet volt. Most szeretnék váltani ADSL netre. A kérdésem az, hogy én pl megrendelek egy ADSL csomagot és azt én otthon bekötöm saját magamnak. Tehát egy kábellel rácsatlakozok a telefonvonalra, onnan elhozom a jelet a modemig, bekötöm, és lesz internet. Vagy ez nem így működik? Aki ért hozzá az legyen szives világosítson fel. Köszönöm.
2014. máj. 12. 15:43
 1/3 Tengor ***** válasza:

A telefon egy érpáron működik, az ADSL-el kettőn.

Ha a telefonnál 2 érpár van, akkor nyert ügyed van, rákötöd a splittert és bekötöd a modemet. Ha csak kettő van, akkor kötögetni kell, azt meg jobb szakira bízni.

2014. máj. 12. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én bár Inviteles vagyok, de nekem kijött egy szaki hozta a modemet, beszólt a központba, regisztráltak vagy mi és már ment is
2014. máj. 12. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:

"Szereld magad" akciós ADSL csomagot rendelj!

ha már van telefon vonal szűrőd és modemed akkor azt jelezd a leendő szolgáltatódnak!

Ha nincs Futárral küldik ki és vagy a futárnak, vagy csekken kell rendezni az árát. (általában meg kell vásárolnod)

2014. máj. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!