Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tudnék esetleg tenni? Mi...

Befersen kérdése:

Mit tudnék esetleg tenni? Mi lehet a hiba? Hogy tudnál frissíteni?

Figyelt kérdés

Régebben vásároltam egy myaudio 7 708r készüléket.Háromszor volt már szervízben ugyanazzal a hibával. Nem kapcsol be és nem is lehet tölteni mert tulajdonképpen semmire sem reagál.

A szervízből mindig úgy jött vissza, hogy szoftver frissítést csináltak rajta és ennyi. De hogyan tudok szoftverfrissitést csinálni ha nem tudom bekapcsolni illetve géphez sem tudom csatlakoztatni.

#myaudio-7
2014. máj. 8. 07:19
 1/1 zsolt geg ***** válasza:
Nézd meg a neten és tölts le valamit amivel lehet (hogyha a nokiához és a samsunghoz is van ehez is lessze egyszer tönkrement a samsungom és letöltöttem úgy hogy a talóm ki volt kapcsolva).
2014. okt. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!