LG GU280re adatátvitel hogyan?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy vodafone-os LG U280 mobiltelefont. Tartozék hozzá nincs, majd veszek ezt-azt. Azonban a telefonon kb semmi sincs. Se alkalmazás, játék, se képek.. Szeretnék rápakolni pár dolgot, de nincs kábelem. A telefonban van bluetooh, nekem meg az előző Nokia telómhoz van, még anno vettem, így bedugtam a gépbe, elindítottam a programot, a két eszköz felismerte egymást, de semmi több. Nem tudom végrehajtani a fájlátvitelt, mert azok az ikonok nem aktívak. Emlékszem, anyám vodafone-os telefonjával (Samsung) is ez volt a baj, azt hittük gond van a készülékkel, elvitettük szervízbe, elmondtuk mi a gáz. Amikor anya visszament, azt a szöveget adták neki be, hogy bluetooth adatátvitel csak telefon és telefon közt lehetséges, vegyen kábelt. Micsoda üzleti fogás:D Mivel anyum nincs otthon a témában, megvette az utánagyártott kábelt 3rugóért, ami mellékesen nem működik, na mindegy.. Én nem szeretnék vásárolgatni semmilyen adatátviteli kábelt. (Ja a bluetooth a gépben működik Nokiával és Sonyval is - csak ezekkel tudtam kipróbálni). Valami tipp, esetleg tapasztalat? Előre is köszönöm:)2009. dec. 26. 08:38
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem re, hanem ra:) Reggel van még:)
2009. dec. 26. 08:39
2/3 anonim válasza:
Nekem LG KP502 van és T-Mobile-os. Nekem úgy van, hogy be kell lépni a beállításokba, ott a kapcsolat-ba, ott az USB kapcsolat és ott lehet beállítani, hogy milyen típusú adatátvilt szeretnék, zene, kép... stb. Ha nincs a telódhoz kábel, szeintem vegyél és ne utángyártottat, hanem eredetit, mert az utángyártott egy nagy rakás sz@r. Bluetooth-al én is próbáltam az adatátvitelt és sajnos nem lehetséges számomra ismeretlen okoból, de én ezzel nem fogok a szervizbe járkálni.... Inkább egy kábel és meg van oldva a gond.
3/3 A kérdező kommentje:
Elég szánalmasnak tartom, hogy van egy telefonban bluetooth, ami nem működik.. Ehh..
Na mindegy, akkor veszek egy kábelt, és köszönöm! :)
2009. dec. 30. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!