Hol találok a Microsoft Visual Basic-hez programtippeket?
Figyelt kérdés
Tehát hogy melyik milyen parancsot az egyes dolgokhoz beírni.
Danke im Voraus :D
2014. máj. 2. 21:03
1/4 anonim válasza:
??? Mire is vagy kíváncsi pontosan? Hogyan tudod debugolni a forráskódodat?
Vagy komplett programírásra?
Ha utóbbi akkor előbb válassz szépen egy nyelvet (ajánlom c / c++) tanuld meg és irkálj programokat. Ez sajna nem olyan egyszerű, hogy beírod "make coffe" és a kávéfőződ lefőzi neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem olyan egyszerű. Egyebkent ha c++-tismerem, akkor ide is ugyan azokat kell beírni? Parancsokat/kódokat. Pl.: webbrowser1.navigate("www.google.hu")
2014. máj. 24. 09:38
3/4 anonim válasza:
Mivel ez egy fordító, így ugyanúgy programozol mint akármiylen másik ilyen programban. ez a webbrowser1.navigate("www.google.hu") így magában meg lófaszt nem fog csinálni, pont mint más fordítóban.
4/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy így magába semmit nem csinál, csak a program gy részét felhoztam példának
2014. máj. 25. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!