Rossz lehet GPS-em? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Vettem egy Mio GPS-t és azt veszem észre, hogy elég pontatlan. Olyan mintha 100 éves térképe lenne. Pl. nincs rajta jelölve, hogy egy utcába behajtani tilos van, pedig már vagy 10 éve az van. Meg hiába van beállítva, a legrövidebb út, mintha nem azon vinne. A legfurcsábbat valamelyik nap csinálta. Be volt állítva neki a vasútállomás, és már amikor 100 méterre voltam, még akkor is vissza akart fordítani. Pedig megnéztem, és az volt beállítva. Kérdésem, hogy ezek software hibák lehetnek? Mit tegyek vele?2009. dec. 25. 07:55
1/1 anonim válasza:
A legtöbb ilyen esetben ezek szoftver- vagy frissítési hibák. Azt javaslom, töltsd le a legfrissebb térképet(csak ha bírja), mármint a te készülékedhez valót. Én is ilyet használok(Pocket Pc Mio P340, Navigálás: Mio Map V3). Csak a frissítés miatt nem működik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!