Miért nem megy a Processzorba lévő videókártya rendesen?
Képet megjelenít de már gyengéb játékokat nem képes vinni pl: 40MB-os okat. (3D-s)
A processzor AMD A6 6420K Dual-Core Processor 4.0 GHz. Azért ezt választottam mert azt mondták hogy nagyon jó a videókártya is benne. A gépen Wista van? Esetleg nem ez lehet a gond? És ha igen akkor. Miért? 3.0 USB sem megy rajta és csak 2 GB ram-ot érzékel pedig 4 GB van benne.
a processzorban nincsen videókártya, max az alaplapban.. :)
Azok alapján amit leírtál, én arra gondolok, hogy nincsen feltelepítve illesztőprogram. Elsősorban azt kell megtudnod, hogy milyen videókártya van a gépedben, vagy esetleg alaplapi van benne? Szerintem igen... az eszközkezelőben meg tudod nézni, és ez alapján drivert keresni hozzá.
a 2 GB ram.. 32 vagy 64 bites oprendszer van a gépeden? szerintem a 64 bites oprendszerrel jobban járnál az képes lekezelni mind a négy gigát.
AZ USB 3.0-hoz is kell egy driver, amit szintén neked kell feltelepíteni - keress rá arra, hogy usb 3.0 driver letöltés.
Persze lehet, hogy teljesen más oka vannak hogy ezt csinálja a géped.
Kérem olyan írjon már aki ért is hozzá!!!
A processzorba van a videó kártya informatikus mondta.
Én azt gondoltam hogy ha a Wista föl ismeri a 2.0 USB-t akkor a 3.0 USB-is.
A Vista idejében már volt USB 2.0 így ahhoz tartalmad drivereket. Ugyanakkor a Win 7 első kiadása sem tartalmaztak USB 3.0-hoz drivereket, így a Vista biztosan nem ismeri fel csípőből.
Gépre telik, akkor ne hogy már egy szakit ne tudj megfizetni! A sóherségnek is van határa és ára is. Lásd a problémádat!
Az USB 3.0-hoz általában kell driver, a pontos típus az alaplapodtól függ, gyártó oldalán fent van.
Innen meg szépen letöltöd az APU-hoz való drivert, és kész.
Egyébként ha már magadnak akarod megcsinálni, igazán nem ártana alap dolgoknak utánaolvasni. Ha meg végképp nem érted, igenis hozzáértőhöz kell vinni (ez lehet ismerős is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!