Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Quadcopter-t szeretnék venni...

Quadcopter-t szeretnék venni 20000 körül. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Mire kell figyelnem a vásárlásnál?
2014. ápr. 26. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Hogy ne ennyiért vegyél...
2014. ápr. 26. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Láttam 15.000,-Ftért a Kőbányai úton a kínai piactól nem messze egy nagyker szerű boltban, ahol időnént bárkit kiszolgálnak akár egy darabbal is, de az kamera nélküli.

Kérdeztem, hogy mennyire stabil, mondták, hogy minden trükköt tud, mint a lebegésből gyors átfordulás és stabil helyzetben tartás, szóval elég stabilnak mondták a repülését.

Aztán van egy a XIII. ker Váci úton. Itt már drágább.

[link]

Sőt akár van ott még többért is nagyobb jobb, többért.

[link]

2014. máj. 3. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
A Westend aljában is van modell bolt és ott is vannak hasonlók többért-kevesebbért: [link]
2014. máj. 3. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Van itt még valami. Igaz, ez a DX.COM -on rendelhető, de az árakat és a funkciókat érdemes böngészni, egyáltalán mik vannak kint és milyen áron, kamerával és kamera nélkül.

[link]

2014. máj. 8. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Van itt még nézelődni való relatív nagyon olcsón:

https://www.youtube.com/watch?v=CNjxDRElJgI

2014. máj. 8. 22:14
 6/7 tikmik00 válasza:
nekem syma x5c-m van elég megbízható de ne boltba vegyél mert amit itthon megkapsz 30000 ért azt neten 20000-ért vagy jobbat.
2014. okt. 1. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha még érdekel, akkor most már van ennyiért hd kamerával együtt.

[link]

A kiszállítás még 990,-Ft

2015. szept. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!