Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sony TA-F417R típusú erősítőhö...

Sony TA-F417R típusú erősítőhöz valaki esetleg tud linket kapcsolási rajzról?

Figyelt kérdés
Bekapcsoláskor kattanik egyet a gomb majd 2-3 másodper után még egy kattanás és a végfokok is be kapcsolnak. A hiba az, hogy raktam bele egy Intel hűtő ventilátort mert nagyon melegedett az 500wattos terhelés miatt, és mikor mértem ki a 12voltot akkor valami össze ért és éreztem egy kis égett szagot, és a 2. kattanás meg sem történt. El vittem egy műszerészhez de nem talált semmi hibát. Tökéletesen működött az első kikapcsolásig, mikor másodszorra be kapcsoltam már megint nem akart el indulni. Egy kis forrasztott résznél hozzá értem egy csavarhúzóval és megint be kapcsolt, de utána ha kikapcsoltam majd be megint nem működött.. Valakinek valami sejtés mi lehet a gond?
2014. ápr. 26. 00:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!