Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan működik az analóg...

Hogyan működik az analóg karórákon a dátum kijelző?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam rájönni, hogy hogyan tudják ezek az órák pontosan mutatni a napot. Honnan tudja az óra, hogy melyik hónap hány napos, vagy, hogy mikor van szökőév, mikor nincs?

Esetleg minden hónapban újra kell állítani?

2014. ápr. 25. 01:19
1 2
 11/17 anonim válasza:
Aha,értem. Köszi a felvilágosítást :D
2015. ápr. 2. 10:16
 12/17 hacsi98 válasza:

viszont én most kaptam egy orát

és olyan délután környékén állítja át a dátumot az ora

és mit kell tennem ahoz hogy ez mindig éjfélkor állitodjon át?

2016. nov. 9. 21:51
 13/17 anonim válasza:
Én is nemrég kaptam egy ilyen órát és nekem is dél környékén vált dátumot. Mit csináljak? Volt már h többször tekertem körbe azt a tárcsát volt h egyszer. Szervíz? Előző komm mit csináltál?
2017. febr. 9. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha délben vált dátumot, akkor tekerd előre 12 órát (a kismutatót hajtsd körbe egyszer) akkor éjjel fog váltani.
2017. febr. 9. 22:15
 15/17 anonim válasza:
áttekertem de akkor a hét napjait nm mutatja pontosan
2017. febr. 13. 11:22
 16/17 anonim válasza:
Nekem nem délben (éjfélkor) vált hanem hat óránál.
2017. jún. 8. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Középső állásban egyik irányba a dátumot, másik irányba tekerve a napokat tudod beállítani. Jobban kihúzva az órát tudod állítani, akkor éjfélkor ugrik egyet a dátum, ehhez állítsd be az időt, teszem azt, ha délután kettőkor állítod, akkor a dátum ugrása után (éjfél) még egyszer forgasd át 12 órával.
2019. szept. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!