Laggol a gépem játék közben?
PC:
- OP - Windows 7 Ultimate 32 bit sp1
- RAM - 2GB - Dual-Channel
- CPU - AMD Athlon II X2 215 (2.7 ghz)
- GPU - Nvidia GeForce GT210 (1gb) (64 bit)
- Alaplap - BIOSTAR MCP6P M2
- Merevlemez - Hitachi HDP725016GLA SCSI Disk 160GB
- Táp - Zito 450W (hibátlan működés)
És laggol a gépem játék közben, vegyük például a Counter Strike 1.6-ot. Játszok, ránézek egy emberre és a lövés is laggol :/ Nemértem mi lehet. Driverek frissítve.
Más procival is próbáltam azzal is így csinált, ugyanígy másik gpu-val és másik ramokkal. Hát én nem fogom fel.
Én cserélném a Zito-t valami tisztességes tápra. Aztán meg az oprendszert egy kisebb gépigényűre, mert 100%, hogy az Ultimate kiadást nem használod ki.
Persze lehet, hogy ezután is szaggatni fog. Ez a gép táblázatkezelésre jó, játékra nem.
"Laggol a gépem játék közben?"
Ugye viccelsz?
Állítsd a felbontást 320*240-re, esetleg a színmélységet LOW-ra.
Eddig semmi probléma nem volt, steamen update volt azóta ilyen ratyi, igenis a CS:GO -t 120 fps-el tolom:))
Hasonló 2010 - 2013-as játékok is elmennek rajta 40-50 fps-el. És hát igazából csak az 1.6-ot játszom, és szerintem ez a gép tökéletes arra a játékra.
Minden friss rajta, NETFramework, driverek.
De több mint valószínű a videókártya haldoklik benne:)
***** Megoldva.
Nvidia GeForce 210 - Beta update törlés.
Recommended, certificiated version telepítés.
Valamiért nem tetszett neki a Beta update, én meg nem figyeltem melyiket tettem fel.:) Köszönöm szépen a tanácsokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!