Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laggol a gépem játék közben?

ForesT* kérdése:

Laggol a gépem játék közben?

Figyelt kérdés

PC:

- OP - Windows 7 Ultimate 32 bit sp1

- RAM - 2GB - Dual-Channel

- CPU - AMD Athlon II X2 215 (2.7 ghz)

- GPU - Nvidia GeForce GT210 (1gb) (64 bit)

- Alaplap - BIOSTAR MCP6P M2

- Merevlemez - Hitachi HDP725016GLA SCSI Disk 160GB

- Táp - Zito 450W (hibátlan működés)

És laggol a gépem játék közben, vegyük például a Counter Strike 1.6-ot. Játszok, ránézek egy emberre és a lövés is laggol :/ Nemértem mi lehet. Driverek frissítve.

Más procival is próbáltam azzal is így csinált, ugyanígy másik gpu-val és másik ramokkal. Hát én nem fogom fel.

2014. ápr. 21. 00:15
 1/5 levis56 ***** válasza:
Elöszőr is a gt 210 nem játékra való ha játszani akarsz legalább 20000 ft-os kártyát vegyél ez is csak alsó középkategória,de a laggolás lehet magas CPU használat miatt,magas CPU hő miatt,ez sok program használata miatt is lehet amit vírus,sok bővítmény is okozhat,rossz gyenge minőségű táp,registry tisztítás rendszerkarbantartás hiánya,töredezettségmentesítés,régi illesztőprogram frissítés hiánya,vagy a játékot újra kéne telepíteni,a megfelelő direct x telepítés és Net Framework telepítés,egyes játékok igénylik a 3.5-4-4.5 verziót játék és op rendszer függő,és a játék kompatibliis a meglévő op rendszerhez?
2014. ápr. 21. 06:58
 2/5 Tengor ***** válasza:

Én cserélném a Zito-t valami tisztességes tápra. Aztán meg az oprendszert egy kisebb gépigényűre, mert 100%, hogy az Ultimate kiadást nem használod ki.

Persze lehet, hogy ezután is szaggatni fog. Ez a gép táblázatkezelésre jó, játékra nem.

2014. ápr. 21. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:

"Laggol a gépem játék közben?"

Ugye viccelsz?

Állítsd a felbontást 320*240-re, esetleg a színmélységet LOW-ra.

2014. ápr. 21. 10:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Eddig semmi probléma nem volt, steamen update volt azóta ilyen ratyi, igenis a CS:GO -t 120 fps-el tolom:))

Hasonló 2010 - 2013-as játékok is elmennek rajta 40-50 fps-el. És hát igazából csak az 1.6-ot játszom, és szerintem ez a gép tökéletes arra a játékra.

Minden friss rajta, NETFramework, driverek.

De több mint valószínű a videókártya haldoklik benne:)

2014. ápr. 21. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:

***** Megoldva.

Nvidia GeForce 210 - Beta update törlés.

Recommended, certificiated version telepítés.

Valamiért nem tetszett neki a Beta update, én meg nem figyeltem melyiket tettem fel.:) Köszönöm szépen a tanácsokat.:)

2014. ápr. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!