Miért nem működik a fejhallgatóm?
Figyelt kérdés
Ez a füles kompatibilis pc-re, ps3-ra, xbox-ra és mac-re is. Ez egy speckó gamer füles, de egyszerűen nem akar működni.Itt láthatjátok : [link] Adnátok valami tanácsot, hátha valamit nem vettem számításba? Köszönöm a segítséget!2014. ápr. 20. 22:48
1/5 anonim válasza:
USB-t is csatlakoztattad? Hátha kell neki tápfeszültség, ha már van rajta power LED...
2/5 A kérdező kommentje:
Ja igen. Sajnos az a baj, hogy az USB-pontja elcsesződött. Amúgy igen igazad lehet, mert ps3 és xbox esetén is írja, hogy csatlakoztatni kell az USB-t, szóval meg kéne csináltatnom a gépemet. A pc-m nem gyárilag készült, egy jó 4 évvel ezelőtt rakattam össze az akkori technológiának megfelelően, csak ennek az volt a hátránya, hogy így az Usb bemenetek szabályosan betörtek és így most nem tudok mit csinálni. Meg kéne csináltatni.
2014. ápr. 20. 22:59
3/5 Tengor válasza:
Megjegyzés: ne mond már, hogy az utóbbi 4 évben ért el olyan szintet a technológia, hogy az USB-s csatik nem szakadnak be.
Ha gyagyit veszel ne csodálkozz, hogy rendeltetés szerű használat mellett is tönkremennek!
USB-s hosszabbító pár száz FT-ért kapható.
Jah és RTFM!
4/5 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: Mondom még egyszer, hogy nem üzletben vettem, hanem összerakattam, csak szarul lett összerakva és ezért behorpad az Usb. Erről nem tehetek, de nem ez a lényeg. Amúgy köszi a tippet.
2014. ápr. 20. 23:07
5/5 Tengor válasza:
Érdekes. Elég ősi mesterség lehet a PC készítő. Elképzelem, amin kora hajnalban kimegy, hogy összegyűjtse a rezet és a műanyagot az aznapi nyomtatott áramkörhöz.
Aki összerakta, az szerinted honnan vette az alkatrészt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!