Ezek közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Dell S2240L
Dell P2214H
Dell P2014H
Benq Gw2320
2014. ápr. 18. 17:10
1/3 |Orfeusz| válasza:
Mire?
#1: 21,5", 250-es fényerő, 7ms válaszidő (lassú), IPS panel - ez irodai használatra való szerintem, az IPS jó fényerejű, 180' betekintési szöggel de a színei fakóbbak és lassú a képfrissítés. Csak ezen van HDMI csatlakozó.
#2 hasonló, de még lassabb és ellenállóbb monitor, ez biztosan irodai/munkahelyi célra.
#3 19,5" (elég kicsi) képátló, minden másban a másodikkal azonos
#4 23" (ez már szép nagy), IPS, kicsit jobb válaszidő.
2/3 |Orfeusz| válasza:
Otthoni feladatokra és irodába megfelelnek, bár ha nem céleszközök (nem fotószerkeszésre vagy ilyesmire kell) akkor lehet hogy nincs szükséged IPS-re. Én szeretem a nagy képernyőket, pl filmnézésnél jól jön, persze excelhet meg wordhöz lehet hogy zavaró egy 24"-os monitor. Ha játszani akarsz rajta akkor az IPS felejtős.
3/3 A kérdező kommentje:
Játszásra kelene inkább, akkor benq vagy 45e ft-ig van jobb anál?
2014. ápr. 18. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!