Zavaróan homályos helyenként a monitoron az írás, miért?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, ATI Radeon HD 3400 Series videókártyám van, többször jelentkezett már ez a baj, mindig babrátlam valami beállítást és helyrejött, újra szépek, és tiszták lettek a betűk most meg újra elromlott, nem tudom miért, és most nem tudom megcsinálni, valaki segítene? :(2014. ápr. 12. 22:26
11/15 A kérdező kommentje:
De ha bármilyent veszek az nem fog beletalálni...
2014. ápr. 13. 16:14
12/15 A kérdező kommentje:
Most belematattam a beállításba és még homályosabb, tökönszúrom magam..:(
2014. ápr. 13. 16:14
13/15 anonim válasza:
De csak olyat kapni ami jó lesz. Keress DVI-D -t, az biztosan jó.
Állítsd a felbontást 1280x1024-re, meg ha van, keress a monitoron auto adjust gombot. Nem tudom pontosan mi a neve, de rendbeteszi VGA kábel esetében a képet, középre igazítja, stb.
14/15 A kérdező kommentje:
Az adjustot megcsináltam nagyon sokszor már, nem azzal van a baj rájöttem, hanem a videókártya nem bír magával, hogyan tudnám jól beállítani? úgy hogy jó is legyen...eddig 30 fpsem volt egy játékban most 5..:(
2014. ápr. 13. 17:42
15/15 anonim válasza:
Videókártyához fel van telepítve az illesztőprogram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!