Vajon mi lehet a baja a laptopnak, vagy egyáltalán ez normális-e?
Sziasztok, van egy laptopom, amit körülbelül két hónapja kaptam, és abból egy hónapot szervízben töltött, ez alatt kétszer cseréltek benne alaplapot....
Az alapvető hibája az volt, hogy egyszerűen mikor úgy gondolta, kikapcsolt, vagy be se kapcsolt. Az első szervizelés alkalmával le is videóztam a hibát, és ugye ekkor volt az első alaplapcsere, mikor visszajött be se lehetett kapcsolni a szervízben mikor át lett volna véve(pedig előtte nekik sikerült) és mégegy alaplapcsere. Namármost ha továbbra is visszatér a hiba újra szervízbe kéne adnom... Nem lehet ezt valahogy máshogy megoldani? Nem lehetséges, hogy valami más problémája van, esetleg túlmelegedés, vagy tudomis én. Véleményeket szeretnék kérni, hogy mit gondoltok a hibáról, mi okozhatja. Ja még annyi, hogy az első kikapcsolása szervizelés előtt, bekapcsolás után közvetlenül, vagy pár perccel bekapcsolás után történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!