TSkull kérdése:
Hogyan lehet kiszűrni az akaratlan fogyasztót az autó áramköréből?
Figyelt kérdés
Valami leszívja az autóban a vadi új akksit, és nincs ötletem, hogyan lehetne kiszűrni, hogy álló helyzetben mi az ami fogyaszt. Nem tudom, hogy be lehet e kötni az akkumulátorral sorba a mérőórát, ugyanis az csak 10 amperig mér. Az mikróbuszban van tachográf óra, ami álló helyzetben is eszi az áramot, de az nem szabadna annyira jelentős legyen, hogy 1-2 éjszaka alatt teljesen lemerítse.2014. ápr. 11. 11:44
1/3 anonim válasza:
Lekapcsolt motornál az akku + pólusával köss sorba egy ampérmérőt, figyeld az áramot. Egyenként húzogasd ki a biztosítékokat, amíg az áram nem csökken nullára.
2/3 anonim válasza:
A sorbaköthető Ampermérő (ha 10Amperig mér = 120Watt fogyasztás) nyugodtan sorbaköthető! Ez kb. a teljes(normál) világítás teljesítménye. Lényeg az, hogy ne próbálj önindítózni!!!
Ha bekötötted, egyenként szedd ki a biztiket, hogy megtudd melyik áramkör fogyaszt gyújtás nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Végül is én is erre gondoltam, mondjuk nekem a biztosítékok rakosgatása nem jutott volna eszembe.
2014. ápr. 11. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!