Tekercselés tanulásban segítség?
Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy elhatároztam hogy megszeretnék tanulni tekercselni. Villanyszerelő vagyok ìgy nem áll talán olyan messze tőlem. Olyan segìtsèget szeretnék kérni hogy hol kezdjem el a tanulást. Esetleg ha linket tud valaki küldeni annak is nagyon örülnék2014. ápr. 10. 11:27
1/2 fúróferkó válasza:
Ha elhatároztad ,akkor meg is fogod tanulni a tekercselést.
Ha beírod a google-ba "villamos forgógépek tekercselése" ,rengeteg olvasnivalót találsz as témában.
Az én polcomon hosszú évek óta Barabás:villamos forgógépek tekercselése című könyv van.Nagyon érthető nyelvezetű.
A villanyszerelő szakmát kitanulva nyilván az elméleti alapokkal tisztában vagy,sőt a a szakmai tantárgy keretében ott volt a tananyagban,az egyenáramú gépektől a transzformátoron át az aszinkron motorig minden.
Ha régen volt fel kell frissíteni és hajrá!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. Keresgélek akkor az interneten
2014. ápr. 10. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!