Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ASUS X75VB laptoppal...

Az ASUS X75VB laptoppal kompatibilis a Win 7 vagy csak a win 8 megy rá?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha megnézed a telepítő lemezt, amit kaptál/kapni fogsz hozzá, az a legbiztosabb. Azon rajta van, hogy milyen oprendszerekkel kompatibilis. Vagy: Neteről biztosan lehet letölteni Win7-es drivereket.

És végül, amiért ki fognak nevetni: A billentyűzeten még "szálló ablak" van, ez arra utal, hogy támogatja a win7-et.

2014. ápr. 10. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem boltba azt mondták, hrárakják madj mert elvielg Free dos-os h nincs rajta semmi és nem isadnak hozzá csak nem tudom h lehetségse igy előre megondani h melyik megy rá ? megtudnad nézni valahogy ?
2014. ápr. 10. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:

O.o

Na jó. Bocs, de ebből nem tudom kibogarászni, hogy mit is szeretnél.

Ha ők telepítenek fel valamit, akkor nincs gond. Tudni fogják, hogy melyiket éri meg.

Ha nekek kell, akkor én azt javaslom, hogy Win8. Gyors, stabil, kicsit ronda. De tökéletesen megszokható.

2014. ápr. 12. 09:01
 4/8 anonim válasza:
Én erre azt tudom mondani ha a win 8 kompatibilis vele akkor eggyértelműen a windows 7 is sőt ahogy láttam xp vel is kompatibilis szóval ennyi. Én nem ajánlanám a win 8- at , mert semmivel sem gyorsabb mint a 7 talán egy pár új alkalmazásnál , ahoz hogy rendes startmenüd legyen ha a régit szoktad meg akkor progi kell hozzá, win8start, csúnyább is a 8, szóval a 7 mindenféleképpen jobb még, egészen 2020 ig az is támogatott op rendszer, meghát egy csomó progi megadja magát a 8 -on mivel még igencsak nem kifort rendszer, míg a 7 már igen .
2014. ápr. 14. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
(OFF-olhatok?) Meglehetősen sok különböző programot használok Win8-alatt. Sosem volt még crash-em. A sebességről nem szeretnék vitatkozni. Próbáld ki. Ég és Föld. Mellékesen: Vannak olyan laptopok, amik egyenesen elenállnak a Win7-nek. Nem találsz hozzá tökéletes drivert.
2014. ápr. 14. 15:00
 6/8 Balidage válasza:
Nehéz megmondani, hogy a win7 menne-e rajta. Én a Win8-at tenném rá.
2014. ápr. 14. 16:43
 7/8 huzoro válasza:
Az én HP-mre a gyártó azt írta, Win8-ra optimalizálva. Próbáltam felrakatni Win7-est, nem sikerült. Jelenleg egy kiegészítő programmal használom, így a hetesre hasonlít.
2014. ápr. 16. 18:46
 8/8 anonim válasza:
Akkor ti nagyon bénán telepítetek, ez itt a helyzet ! Ne akarja már megmagyarázni senkise hogy a 8 jobb mint a 7, a win7 legalább egy elismert operációs rendszer, és nem akar a pc-dből okostelefont meg táblagépet csinállni, ennyire lüke barmok nem lehettek, ha a 8at felengedi nyílván a 7 esnél is felfogja engedni, az hogy ez már a divatmajomkodás céllja , azért a kérdezőt nem kéne félrevezetni ! A windows 8 olyannyira nagyon jó operációs rendszer hogy egy egyszerű gta vice cityvel, és gta san andrassal akartam játszani, és nem indította el, külömböző hibákra hivatkozva, míg a 7 en illetve vistán ugyanazt a játékot élvezhetően játszottam!Meg olyannyira nagyon jó a windows 8 hogy egyszer csak gondol eggyet és újra indúl ! És annak ellenére írom ezt hogy én még Windows vista ultimate sp2 őt használok, mert az még számomra a 7 nél is jobban teljesít !De a 7 se elítélendő, ha a 8at és a 8.1 et nézzük! A másik példa az office az is befagyott 8 és 8.1 alatt is, 7 alatt vista alatt sose! A kedvenc játékom az euro truck 2 szimulátor, ami egy nagyon jó játék az a 8, 8.1 alatt akadozgatott, ( nem nagyon de akadozgatott utána miútán kereszteződések jöttek igencsak idegesítő volt) Addig a windows vista és a 7 alatt remekűl akadásmentesen futott a játék ! Az én alaplapom is támogatja a 8 at és a 8.1 et, de semmilyen pénzért fel nem teszem, több okból kifolyólag, engem a startmenű témája olyannira nem is izgatna mert a shell programmal berakom és lesz startmenü, nem ez a lényeg, maga a rendszer egy fos talicska, és minnél újabb valami annál szarabb!
2015. febr. 17. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!