Nyáklapot mivel oldjam?
Csak ledeket szeretnék sorosan rárakni, és az érdekelne, hogy mivel tudom bejelölni a réz felületén, a vezetést, hogy csak az körül tűnjön el a réz..><
A másik ami érdekel az pedig az lenne, hogy mivel tudnám leoldani a kijelölt terület melletti részről a réz borítást?
A megtisztított,fényesre csiszolt,zsírtalanított lapot alkoholos filccel tudod megrajzolni.
A vegyszerboltban,gyógyszertárban venni kell vasIII cloridot.Ezt a vöröses barna kristályt vízben kell feloldani.
A megrajzolt NYÁK-ot ebbe az oldatba kell meríteni.Célszerű a NYÁK egy szélső furatába vékony zománchuzalt kötni,és ennek segítségével a lemezt mozgatni,meggyorsítja maratást.
Felesleges saját NYÁKot maratni, vegyél inkább egy kis darab univerzális NYÁKot, az már elő is van fúrva, és vannak rajta kész vezetősávok.
Én már az idejét se tudom, mikor marattam meg fúrtam NYÁKot, nagyjából felesleges manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!