Milyen tabletet vegyek?
Figyelt kérdés
Játékra, filmnézésre, netezésre használnám leginkább.Gondolkodtam a Samsung Galaxy Tab 3-on is.Csak evvel az a baj hogy 90 ezer a 10-es méret vagy mi.Én meg 10-est, vagy 9- est akarok.Max. 65 ezret szánnák rá. Nem akarok rossz tabletet, de viszont tökéles sem kell.2014. ápr. 6. 13:51
1/5 A kérdező kommentje:
Olyat akarok aminek az akkumlátora sem rossz. :)
2014. ápr. 6. 13:53
3/5 A kérdező kommentje:
Netről nem szeretek rendelni, bár Euronicsban van ilyen tablet.De lehet még is csak Samsung Galaxy Tab 3 7"-es lesz. Most jöttem rá hogy pénz pocsékolás ha nagyot veszek a semmiért. :)
2014. ápr. 6. 23:04
4/5 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab2 7.0-m van, májusban lesz egy éves. Semmi baja nincs. Egyébként magyar gyárban készül,Gyöngyösön, Samsung nagyon szigorú minőségellenőrzése mellett. Vagyis NEM kínai gagyi.
5/5 anonim válasza:
Én nem azt venném!
Dell Venue 8 Pro 32 GB Tablet-et vennék
Igaz magyarországon ez 100 ezer de amazon.com-on 50!Nem beszélve arról hogy sokkal jobb!(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!