Tableten lehet használni, (táblázatot írni, módosítani, egyszerűbb függvényeket ) asztali gépen már megszerkesztett excell filet,?
Egyáltalán az asztali gépről valami usb kábelon át lehet programokat áttölteni?Addig nem merek vásárlásba kezdeni,amíg nem világos minden:Melyik tabletet célszerű megvenni,hogyan kell programokat telepíteni,mi kell ahhoz,hogy internetet lehessen rajta böngészni stb.
Kérem röviden ,(vagy hosszan)írja le valaki,hogy kell nekiállni használni egy ilyen kütyüt!
lehet
lehet
vagy SIM kártyával, vagy WIFIn keresztül
Kösz,hogy ilyen gyorsan ,sőt 2 szóban megpróbálsz segíteni,tudom mi az wifi,a SIM kártyáról nekem most még csak a telefon jut eszembe.
De mint mondtam ,mindenféle bevezető magyarázat elolvasására van időm.
Milyen tipus amit célszerű megvennem,ha megvettem ,mia z amit el kell végezni ,beállítások,program telepítések,Mi kell az internetezéshez ,otthon,az utcán stb.
nem igazán foglalkozom a tabletekkel, nekem egy Galaxy tab 10.1 van és
- telepítve volt rá vásárláskor böngésző
- telepítve volt rá vásárláskor doc, xls, pdf szerkesztő progi (nevük mindegy, mert sok féle van)
- telepítve volt levelező
- szóval új korukban ezek fel vannak készítve használatra, és bármelyik típus :)
- SIM-kártyát tudjon fogadni (és persze előfizetés kell neked ahhoz) amivel bárhol netezhetsz, levelezhetsz, de ha wifi közelben vagy és tudsz rá csatlakozni, akkor kímélheted a sim előfizetésed
- szgéppel összekapcsolhatók, és adatokat tudsz cserélni rajt
- programokat telepíteni netről, vagy Google playről ingyen, vagy fizetősen akár
megveszed, elkezdesz ismerkedni vele, és észre sem veszed már mindent tudsz róla, ami kell a használathoz ... mondjuk én olyan 7, 8 colos apróságot nem akartam, de ez a 10.1-es kellemes méretű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!