Honnan rendeljek kínából E27-es LED izzót? Ki rendelt már? Mi volt a tapasztalata?
"...ha egymillió háztartásban csupán egyetlen izzót LED-es izzóra cserélnének, az annyival kevesebb szén-dioxid-kibocsátást jelentene, mintha 6700 autóval kevesebb járna az utakon, vagy évente 17 millió fát ültetnénk..."
Rendelnék izzókat de sokan panaszkodnak, hogy amit kaptak gyenge fényt ad, kínaiak elég szabadon számolják a teljesítményt.
Ha rendeltél már kintről és tudsz mondani olyan eladót aki nem csal lécci segíts, köszi
1: kevesebbe kerül, sok izzónál már tetemes a különbség
2: nem oldal kellene, hanem konkrét eladó az oldalon, olyan akitől már rendelt valaki és tényleg azt küldte amit igért, ja és olcsó :)
Igen. Ez egy hatalmas cég több ezer alkalmazottal akik raktárakat járják és szedik össze a napi több ezernyi rendelést. Itt egy cikk: [link]
Nekem bevált!:)
igen ezt anno olvastam is
köszi! :)
Szerintem olvasd el a következő oldalon a 32. hozzászólást, én ott veszem 1000,-Ftért a 4-5 Wattosat és kiváló! 3 db felér egy 60-as régi izzó fényével. találsz ott képeket is linkelve valamelyikben amit még írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!