Miért van ilyen rossz íze az e-cigimnek?
Figyelt kérdés
1100mAh-s akumlátor, CE5 tank. Az utóbbi időben rossz íze van, fogalmam nincs mitől. Az ellenállást lecseréltem, viszont semmi változás. Ki is mostam a tankot, meg is törölgettem mindehol, mintha valamivel jobban füstölne, de az ízén még mindig nem javitott, ugyanolyan. Levegőt kap rendesen. Ugyanaz az aroma mint ezelőtt, eddig nem volt baj vele. Mit tudok csinálni vele, hogy helyrejöjjön? Egy ismerősömnek is ilyen volt 1 ideig, aztán magátol helyrejött, de ő sem jött rá, hogy mivolt vele...2014. márc. 30. 16:04
1/1 jonnybravo válasza:
Igy nehéz rájönni.szaküzletbe vidd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!