Hogy hívják azt az eszközt amely a 3d ben tervezet ruhát kinyomtatja?
Tetszenek nekem is az ilyen új technikák, habár férfi vagyok. Ezért is szólok hozzá. Véletlenül nem emlékszel olyan kulcs szavakra ami ott elhangzott, aminek alapján rá lehet keresni a témára?
olyan szavakra gondolok, amit ott használtak valami speciális szót, esetleg valami név aki ezt készítette, vagy a technológia valami furcsaán hangzó neve..?
Biztosan publikáltak vele kapcsolatosan valamit a neten. Ha már ráakadnánk bárhol, onnan elindulva már lehet tovább keresni és ráakadunk az összes vele kapcsolatos nyíltan publikált témára.
Esetleg ha tudod melyik adón volt és nagyjából hány óra körül, akkor rá lehet keresni a műsor tartalomban is.
Csak ötletnek írom, hogy talán így ki lehetne nyomozni.
szia. azóta már én is jobban rákerestem. kiderült hogy egy szövőgép (így már érthető miért öreg nénik beszélgettek róla) itt egyébként egy hasonló található eszköz található [link]
csak amit én láttam nem fából hanem műanyagból készült és 3d tervezőprogramban tervezték a ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!