Mit tegyek ha a laptopomat? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Mit tegyek,ha a laptopom elvittük szerelőhöz,hogy kicseréljék a töltő adapterét vagy miét,és mikor otthon kipróbáltam csak hálózatról ment és ha kihúztam a töltőt,akkor azonnal leállt,szóval nem tölti az akkumlátort.Vissza akartuk vinni reklamálni,de azt mondták,hogy már úgy vitték oda.Hogy bizonyíthatnám,hogy mikor odavittük még nem volt ez a baja?Fontos lenne,ezért gyors válaszokat kérnék.A válaszokat előre is köszönöm!!!2014. márc. 29. 10:08
1/9 anonim válasza:
Szopacs..
Nem tudsz mit tenni. Akármilyen kifogást találnál, Ők ragaszkodnának a saját véleményükhöz...
2/9 anonim válasza:
Rossz benne az akku. Mit akarsz ezen megreklamálni?
3/9 Tengor válasza:
#2 valószínűleg jól írja.
Egész pontosan mit csináltak az adatperrel? Ha az eredeti adapterét kapta vissza, akkor azt nehéz úgy elrontani, hogy a gép menjen vele, de ne töltsön. Ha új adaptert kapott, akkor lehet, hogy kisebb a teljesítménye, mint az ajánlott. Ekkor mondjuk a gép sem biztos, hogy tökéletesen működne, szóval megint csak kétséges.
Összességében: szerintem is az akku ment tönkre.
4/9 A kérdező kommentje:
Új adaptert tettek bele.Ha az akku rossz azért reklamálok mert nem volt rossz mielőtt még bevittük.
2014. márc. 29. 16:31
5/9 Tengor válasza:
Bele tették? A laptopoknak kívül van az adapterük.
Okos dolog ennyi tudással szembemenni a szakembernek?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam mert szakember vagyok hanem azért hogy megkérdezzem hogy mit tegyek. -.-
2014. márc. 29. 16:55
7/9 Tengor válasza:
Áruld el, hogy milyen géped van, illetve a nálad lévő adatpernek milyenek a paraméterei: feszültség (12-22 V) és áramerősség (2-6 A) érdekel.
8/9 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy az nem adapter hanem ahova az adaptert nyomom azt cserélték ki. Amúgy Samsung NP300E5X laptopom van.
2014. márc. 30. 16:06
9/9 A kérdező kommentje:
Ja és 19V és 3,16A-es
2014. márc. 30. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!