Melyek a jó fülhallgatók? Mit lenne érdemes megvenni?
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok! Azóta amúgy végül egy Sennheiser MX170 mellett kötöttem ki, még gondolkoztam az MX365-ön is, de azt már elég drágának találtam (5600 volt a Media Marktban), és úgy voltam vele, hogy abban az árkategóriában biztos vannak jobbak is. De nem bántam meg az MX170-et, hihetetlen, hogy tényleg mekkora különbség van e között meg a régi Philips fülesem között! Valóban megéri ebbe belefektetni, ha ez elromlik, legközelebb tuti valami komolyabbat veszek! :)
Megnéztem Apple EarPods, amit ajánlottál, én is olvastam, hogy külön kb. 9000 Ft-ba kerül, árgépen meg tényleg tök olcsó, szóval nem is mertem megvenni, mert féltem, hogy esetleg valami hamisítvány lehet, vagy tudom is én. Az agybadugós fülesről is lemondtam inkább, annál sem mertem kockáztatni. :) Ennek a Sennheiser-nak viszont az az (eddig) egyetlen hátránya, hogy túl nagy a "hangszórója", nem szabad hirtelen mozdulatokat tennem vele, akkor nem esik ki a fülemből. :)
Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed, és a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!