Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kié lehet vajon a +31107110711...

Kié lehet vajon a +31107110711-es telefon szám?

Figyelt kérdés
Ma a kérdésben szereplő holland telefon számról hívtak. Fel vettem de, nem szólt bele senki. Aztán egy fél óra elteltével ugyan erről a telefon számról az öcsémet is hívták. Öcsémnél bele szóltak, és rögtön azt kérdezte egy női hang, hogy miben segíthetek? De sem én sem öcsém nem értette, hogy miről van szó, és hogy miben kéri a hogy segíthetek. Egyébként nem mutatkozott be az illető! A Google.hu nem ad ki értelmes választ, a telefon szám be írására. Vagyis a Google.hu nem ismeri a +31107110711 telefon számot. Sem én sem az öcsém, nem hívott senkit segítségül. És egyáltalán nincs is +31-es körzet számú Holland ismerősük. A slussz poénként, meg említeném hogy az én telefon számom, és az öcsém telefon száma is titkosítva van. Én +3630-as körzetszámú vagyok öcsém pedig +3670-es körzet számú. Tehát két külön szolgáltatónál van a mobil telefonunk.

2014. márc. 26. 14:31
 1/1 anonim válasza:
Dikk..lehet valami szellem vagy valami,de viccen kívül... Oszt nézzetek csak hülyének,de ha az ilyenekre nincs logikus magyarázat,akkor marad a szellem...
2014. ápr. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!