Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 3d nyomtatóval később szerinte...

3d nyomtatóval később szerintetek lehet akár autókat is nyomtatni?

Figyelt kérdés

Mármint mi menő lenne már :DDDDDDDDDDD

jó persze csak a vázat, de akkor is

vagy akár mondjuk motorsportban ezt felahsználni

2014. márc. 24. 17:12
 1/3 MrPifta ***** válasza:
persze, bármit. De nem lesz olyan profi, mintha egy gyár csinálná.
2014. márc. 24. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Autó is csak alkatrészekből áll össze, 3D nyomtatóval meg gond nélkül lehet mindenféle alkatrészt nyomtatni.

Ha egybe akarnál autót nyomtatni, az már nehezebb lenne, de szerintem annak sincs semmi akadálya, csak kell hozzá egy hatalmas nyomtató.

2014. márc. 24. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

csak ismételni tudom magamat... menőőő :DD

főleg mondjuk a kisebb költségvetésű(mondjuk magyar ob) versenycsapatoknak lehet jó, hogy ha lezúzza az elejét, akkor viszonylag könnyen tud cserealkatrészt (asszem itthon nincs homologizációs megkötés szóval ezért)

de mivel itthon erősen a szabályok, sztem közútra nagyon nehezen (v sehogy) se tudna kimenni... esetleg mint a replikák, de az is nagy harc

2014. márc. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!