Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel járok...

Colos99 kérdése:

Szerintetek mivel járok jobban egy tv-vel vagy egy fényképező gépel?

Figyelt kérdés

tv: [link]

fényképező: [link]

A tvm még egy régi képcsöves válaszotokat előre is köszönöm.

2014. márc. 23. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tévével nem lehet fényképezni, a fényképezőgépet meg tök unalmas lenne 4 órán át nézni :/
2014. márc. 23. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Túlságosan különböző igényeket elégítenek ki a linkelt termékek.

Ha tévézni akarsz/ha fotózni szeretnél...

Én (mivel nem vagyok fotó "megszállott":)) inkább tv-t vennék...de nem ezt-ilyet hanem plazmát

2014. márc. 23. 17:36
 3/8 anonim válasza:
Egyértelműen fényképezőgéppel. Tv-t az interneten is tudsz nézni vagy ha veszel egy olcsó tunert akkor a megosztott kábel TV-t is rátudod dugni a számítógépre viszont a TV az nem ennyire univerzális tehát avval nem fogsz tudni fényképezni.
2014. márc. 23. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Igzábol azért szeretnék tv mert régi képcsövesem van és már kora mullt,a fényképezőt meg azért mert szeretnék a természetben fotózni meg a családomat és még videózásrais alkalmas lenne.
2014. márc. 24. 22:00
 5/8 1112 ***** válasza:
Fényképezőgéppel, tv minek?:D Meg mondjuk nemtom, milyen a telód kamerája, szal ha meg az cool-an fotóz, akkor meg legyen tévé:D:D
2014. márc. 24. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nem fotóz a legg jobban :DD
2014. márc. 24. 22:11
 7/8 anonim válasza:
Szerintem mindegyikből vegyél egy kicsit olcsóbbat.Persze,nem azt mondom hogy a leggagyibbat...
2014. ápr. 3. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez ilyen napi agymenős kérdés, még ha régi is
2016. febr. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!