Hogy kell bekötni?
Van egy időrelém ami nincs megjelölve A1 és A2 vel
Mágneskapcsoló működtetéséhez kellene.
Az NC 95 re jövök az árammal majd az NC 96 megyek ki és megyen a mágneskapcsoló ra.
Mikor eltelik az idő (amennyire állítva van) akkor átkapcsol az NO97 és NO 98 ra ami nekem a másik mágneskapcsolóra van bekötve.Az lenne a kérdésem hogy ez igy müködhetne?
Ez nem időrelé.
Ez ahogy előző írta, egy motorvédő segédkontaktus. Ha a felvett áramérték meghaladja a beállított áram értéket, akkor leold, és a segédkontaktusok segítségével tudsz bajlódni a továbbiakban.
Oké nagyon szépen kösz.
De ahogy leirtam akkor mőködne nem?
lehet hogy nem ide tartozik de remélem segítettem.
2. villamos berendezések, elsősorban motorikus áramkörök kapcsolására alkalmazzák. Világítási áramkörökben nem alkalmazható, mert nem biztosítja a feszültség visszatérése után a világítás automatikus bekapcsolódását. Motorikus áramkörök esetén hőkioldóval ellátott kivitel kerül beépítésre.
3-4.Gyakori igény motorok kétirányú működtetésére.
A mágneskapcsoló érintkezői két ponton kapcsolnak-bontanak
Nagyobb teljesítmény lehet vele kapcsoló
Viszonylag kis mérteű
Biztonságos működésű
nagy áramú fogyasztók kapcsolására szolgálnak.
A mágneskapcsolónak vannak teljesítményérintkezői és segédérintkezői
8.Az én javaslatom a Ganz DIL-K 7-01 típusú mágneskapcsoló amely kiváló értékekkel rendelkezeik. Az ár/érték aránya megfelelő. Szerelehetősége igen könnyű. Megbízható strapabíró darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!