Hogy kell bekötni?

Figyelt kérdés

Van egy időrelém ami nincs megjelölve A1 és A2 vel

[link]

Mágneskapcsoló működtetéséhez kellene.

Az NC 95 re jövök az árammal majd az NC 96 megyek ki és megyen a mágneskapcsoló ra.

Mikor eltelik az idő (amennyire állítva van) akkor átkapcsol az NO97 és NO 98 ra ami nekem a másik mágneskapcsolóra van bekötve.Az lenne a kérdésem hogy ez igy müködhetne?

2014. márc. 17. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ezt egy motorvédőnek nézem.
2014. márc. 17. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem időrelé.

Ez ahogy előző írta, egy motorvédő segédkontaktus. Ha a felvett áramérték meghaladja a beállított áram értéket, akkor leold, és a segédkontaktusok segítségével tudsz bajlódni a továbbiakban.

2014. márc. 18. 00:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké nagyon szépen kösz.

De ahogy leirtam akkor mőködne nem?

2014. márc. 18. 17:38
 4/4 anonim válasza:

lehet hogy nem ide tartozik de remélem segítettem.

2. villamos berendezések, elsősorban motorikus áramkörök kapcsolására alkalmazzák. Világítási áramkörökben nem alkalmazható, mert nem biztosítja a feszültség visszatérése után a világítás automatikus bekapcsolódását. Motorikus áramkörök esetén hőkioldóval ellátott kivitel kerül beépítésre.

3-4.Gyakori igény motorok kétirányú működtetésére.

A mágneskapcsoló érintkezői két ponton kapcsolnak-bontanak

Nagyobb teljesítmény lehet vele kapcsoló

Viszonylag kis mérteű

Biztonságos működésű

nagy áramú fogyasztók kapcsolására szolgálnak.

A mágneskapcsolónak vannak teljesítményérintkezői és segédérintkezői

8.Az én javaslatom a Ganz DIL-K 7-01 típusú mágneskapcsoló amely kiváló értékekkel rendelkezeik. Az ár/érték aránya megfelelő. Szerelehetősége igen könnyű. Megbízható strapabíró darab.

2014. jún. 22. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!