Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond a laptopomnál?

Kamillewis kérdése:

Mi lehet a gond a laptopomnál?

Figyelt kérdés

ASUS VivoBook S300C érintőképernyős laptopomnak eddig nem volt semmi baja, tökéletesen működött, mostanában pedig elkezdett ok nélkül kikapcsolgatni. Hogyha nem csukom le, és kb fél óráig ott hagyom, bezárja a böngészőt, meg mindent ami működött, és kilép,kikapcsol. Eddig mindig csak lezárt a képernyő, és ha feloldottam ott volt a megkezdett dolog. Múltkor elsötétült a képernyő de nem kapcsolt ki, és nem reagált semmire, még a Ctrl Alt Del-re sem. Ki kellett éheztetnek (még lemerült) és utána tudtam csak visszakapcsolni, akkor meg már nem volt semmi baja.

Mit csináljak vele? Nem vagyok egy műszaki zseni, de lehet a win8-cal van gond, mert sokan panaszkodnak h elég khm...rossz...?

14/L (szóval csak semmi komplikált kifejezés :D)

2014. márc. 16. 12:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!