Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tabletet ajánlanátok?

Milyen tabletet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Amire használnám / ami fontos lenne:

-olvasás (elektronikus könyvek),

- LEGFONTOSABB az offline ingyenes GPS elérés (tehát GPS modem kell legyen benne),

- maximum 4 film megnézése 8 órás út alatt,

- bőven tudjak zenét rátölteni, hallgatni,

- NAGYON FONTOS Wifi legyen benne, 3G nem fontos,

- gyors legyen (nem tudom melyik operációs rendszer lenne a legjobb, és melyik tablet melyikkel működőképes)

- lehetőleg sokáig bírja az akkumulátora.

2014. márc. 15. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, épp egy perccel megelőzött egy hozzászólás, természetesen az utolsóelőttinek szólt a mondandóm.
2014. márc. 16. 09:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a válaszokat!

Utolsónak: max. 85000 Ft, de inkább 50.000 Ft környéken, a GPS a legfontosabb.

Asus MemoPad GPS-re írták, hogy nem a valós adatokat mutatja, az a tablet egyébként nekem megfelelne (úgy gondolom), nem tudom, hogy ezt a pontatlan GPS-t szoftveresen lehet-e javítani, vagy egyáltalán mi az okat, hogy pontatlan.

2014. márc. 16. 09:06
 13/14 Kis Peter-IStvan válasza:

menyi a raszant penz ?

Az lg gpad 8.3" colos nagyon ottvan mindenben , viszont lehet , hogy tul kicsi.Van pl. Asus transformer infinity ami asszem 10.1"-es, vagy akar samsung galaxy tab2 10.1" vagy tab3 10.1"

Amugy ezek Androidosok ,ami szerintem azret jo ,mert akar torrentezni is lehet rajta , amilyen filmet huzol ra (4gb/film) vagy zenet , az menni fog .

Aztan van galaxy tab pro... galaxy tab 12 colos valtozatban .

Mindben van GPS es wi-fi , hogy melyiken tudsz 8 orat filmezni az nem tudom ....

2014. ápr. 22. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó dolog a GPS tabletben ha túrázol, stb, de sokan szeretnék autóban is használni s jelentős többségük bele sem gondol abba, hogy egy tablet mekkorát takar ki a kilátásból, szóval ha autóba szánod, akkor ezt gondold végig! Ha inkább 50 ezer, s Samuval nem vagy barátságban, akkor esetleg az Asus Memopad 7 HD. Ha közelíthetünk a 85 felé, akkor LG Gpad, ahogy már ajánlották is, továbbá akár a nexus 7 (I. gen.), ha kitudsz békülni a bővíthetőség hiányával, A 8 colos Lenovo Yoga-ról még sok felhasználói visszajelzést nem olvastam, neked az akku idő miatt lehet érdekes "Közepes fényerővel HD videót nézve 16 óránál tovább jutottunk" írja a prohardver, ami igencsak korrekt. Kinézetre viszont eléggé formabontó. II. gen. Nexus 7-el sem járnál rosszul, no majd a többiek ha jönnek, folytatják a listát.
2014. ápr. 22. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!