Milyen tabletet ajánlanátok?
Amire használnám / ami fontos lenne:
-olvasás (elektronikus könyvek),
- LEGFONTOSABB az offline ingyenes GPS elérés (tehát GPS modem kell legyen benne),
- maximum 4 film megnézése 8 órás út alatt,
- bőven tudjak zenét rátölteni, hallgatni,
- NAGYON FONTOS Wifi legyen benne, 3G nem fontos,
- gyors legyen (nem tudom melyik operációs rendszer lenne a legjobb, és melyik tablet melyikkel működőképes)
- lehetőleg sokáig bírja az akkumulátora.
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: max. 85000 Ft, de inkább 50.000 Ft környéken, a GPS a legfontosabb.
Asus MemoPad GPS-re írták, hogy nem a valós adatokat mutatja, az a tablet egyébként nekem megfelelne (úgy gondolom), nem tudom, hogy ezt a pontatlan GPS-t szoftveresen lehet-e javítani, vagy egyáltalán mi az okat, hogy pontatlan.
menyi a raszant penz ?
Az lg gpad 8.3" colos nagyon ottvan mindenben , viszont lehet , hogy tul kicsi.Van pl. Asus transformer infinity ami asszem 10.1"-es, vagy akar samsung galaxy tab2 10.1" vagy tab3 10.1"
Amugy ezek Androidosok ,ami szerintem azret jo ,mert akar torrentezni is lehet rajta , amilyen filmet huzol ra (4gb/film) vagy zenet , az menni fog .
Aztan van galaxy tab pro... galaxy tab 12 colos valtozatban .
Mindben van GPS es wi-fi , hogy melyiken tudsz 8 orat filmezni az nem tudom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!