Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért recsegnek a hangszórók...

Miért recsegnek a hangszórók csak filmnézésnél? Többi lent

Figyelt kérdés
Amikor zenét hallgatok vagy videót nézek akkor semmilyen recsegés nem hallatszik,de amikor filmet nézek, van egy két jelentet, (robbanás, ütés) akkor berecseg. Nem mindegyik filmnél csinálja ezt.

2014. márc. 15. 14:16
 1/6 dirtboy ***** válasza:

biztos nem a film zenei része a hibás?

zenénél tekerd fel a hangerőt hallgasd meg úgy milyen.

2014. márc. 15. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a zenei résznél,akkor azt írtam volna.

Nem mindegyik filmnél van. Próbáltam a zene hangosítást, nem recseg be, de torzít maxon, ez természetes ha olyan zenét hallgatok.Tökéletes a hangzás, csak a fenti okot próbálom kideríteni

2014. márc. 15. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a film verziójával van gondom, mert múltkor ugyan ez volt, és utána lerántottam egy másik verziót az meg jó volt, csak még mindig azt nem tudom hogy mitől recsegett, hangkártya nem bírja vagy a dríver?
2014. márc. 15. 17:20
 4/6 dirtboy ***** válasza:
szerintem a filmnek a hanganyaga volt a hibás,már észre vetted volna ha a hangcuccoddal lenne a gond.
2014. márc. 15. 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a film adatlapján, hogy mi lehet a hiba, ott azt írta az egyik emberke, hogy az egyik lejátszóval neki is recsegett, lejátszó váltást javasolt, és bejött.
2014. márc. 16. 09:47
 6/6 dirtboy ***** válasza:
csak jól gondoltam hogy nem a hangrendszerrel van a gond.
2014. márc. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!