Ebayről szeretnék kérdezni. Mi ebben az átverés? Ha senki nem licitál, akkor tényleg akár ennyiért elpostázzák nekem?
2014. márc. 10. 19:38
2/9 anonim válasza:
Igen, de nyugodj meg az utolsó percekben fognak rá licitálni. Ez általában így történik. 23 óra azért az még hosszú idő.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom megrendelni, csak szemet szúrt:)
2014. márc. 10. 19:43
4/9 anonim válasza:
Licitálj rá annyit, amennyit Neked megér, 1 nap múlva kiderül.
Én licitálok.
5/9 anonim válasza:
Minimálárat be kell állítania. Mivel itt GBP 0.99 a kezdőár nincs megadva minimálár. De ahogy előttem is írták, az utolsó 1 vagy fél órában sokan fognak licitálni. Nem hiába ingyenes a szállítás.
7/9 anonim válasza:
Licitálj rám, de tedd hozzá a 1500Ft +27% ÁFÁt...
8/9 A kérdező kommentje:
Milyen 1500ft+áfa?
2014. márc. 10. 19:55
9/9 anonim válasza:
Ha vámosék úgy gondolják, hogy több mint 22Dollár, vámeljárás alá vonják, és akkor 1500Ft az eljárási illeték, és 27% ÁFA, vám maga az értéke miatt nem terheli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!