Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a neve és hol kapok ilyet?

Mi a neve és hol kapok ilyet?

Figyelt kérdés
remélem tudja vki mire gondolok! de én nem találom sehol!na szóval! egy kameráról van szó egy nagyon piciről és az alakja olyan mint egy kocsinak a riasztó ki bekapcsolója van rajta pár gomb és egy 2 gb micro sd megy bele!valaki tudja mi a neve?és ha valaki tudja linket küldjön!mi a tapasztalat róla?
2009. dec. 13. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem ez titkos szolgálati ezköznek minósül neten tudsz rendelni de a vámon ugy is lekapcsolják aztán meg fizetheted a bírságot karácsonyi ajándék ként
2009. dec. 13. 22:38
 2/4 anonim válasza:
Nézz körül Vaterán, múltkor ott találtam ilyet. Volt olyan is ami karórába volt beépítve.
2009. dec. 13. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Bizony bizony vatera ....

[link]

Én is fogok venni egyet. Jó licitálást :)

2009. dec. 14. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!