Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop szétszedés, segítene...

Laptop szétszedés, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Van egy Fujitsu Siemens amilo pi3540-em, és szét szeretném szedni. A winchestert sikerült belőle kioperálni, de mást már nem igen tudtam, egyszerűen nem ismerem fel a dolgokat. Valami tipp a ramhoz, videókártyához?
2014. márc. 7. 09:52
 1/6 Tengor ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=A8Y3vJ5hzVU

Ha nem ismersz fel egy RAM modult, akkor biztos, hogy te vagy a megfelelő ember, akinek szét kell szednie azt a gépet?

Mit akarsz elérni a szétszedéssel?

2014. márc. 7. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok a megfelelő ember, de már elv. valami hiba miatt használhatatlan, ezért is este neki. Nagyon érdekel a számítógépek belső felépítése, működése, stb... és gondoltam megnézem. És az ilyen fontosabb elemeket kiszerettem volna szedni, azokat is áttekinteni.
2014. márc. 7. 10:18
 3/6 SylwerStone ***** válasza:

Egyetértek Tengorral. Ha nem ismersz fel egy ram modult videókártyát stb. akkor miért akarod te szétszedni azt a laptopot?

Bízd inkább egy hozzáértőre!

2014. márc. 7. 10:19
 4/6 Tengor ***** válasza:
Fontos a gyakorlat, de mint a példa is mutatja az komponensekre nem írják rá, hogy mi az, és hogy hogy működik. Először javaslom merülj el az elméletben. CPU működése, alaplap működése, memóriák, perifériák...
2014. márc. 7. 10:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Amint mondtam, a laptop már használhatatlan, és szeretném felfedezni a számítógépek belső dolgait..
2014. márc. 7. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Tengor, amit kell, azt tudom róluk.
2014. márc. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!