Szerintetek az gáz ha valakinek nem telik 50. 000ft-os vagy
drágább telefonra, hanem egy sokkal olcsóbbra, de
nagyjából tudja mindazt amit a drágább?
Ha azért nem telik rá, mert elissza a rávalót, akkor gáz. Ha azért, mert helyette a gyerekére költi, az nem gáz.
2014. márc. 7. 09:26
Mi tudnánk venni drága telefont is de nincs rá szükségünk. Konkrétan az én okos telefonom 0 forint volt a férjem kártyása 14 ezer, de még ezt is sokallta mert nem szokott 5-6 ezresnél többet költeni rá.
Szóval nem gáz ha az ember nem veszi meg a drágábbat.
Szerintem az sokkal gázabb hogyha nem telik rá, de még is megvesz valaki egy drága telefont utána meg nincs pénze nyomorog. Mert ilyenből is elég sok van. Vagy hitelre veszi, és úgy játssza a p.icsáját.Utána meg nincs mit enni.
2014. márc. 7. 09:33
Egyet értek.gyesen vagyok.egy 4 s 1 éves kicssi anyuja vagyok.sima butta telom van.facézni itt a gép,zenére is. fényképezni géppel szoktam. kiss samsungom van s nem kell naponta tölteni.4 napig bírja.
2014. márc. 7. 09:34
Én inkább azt tartom gáznak, ha valaki használtan veszi meg az iphone-t csak azért, hogy úgy tűnjön, mintha telne rá.
2014. márc. 7. 09:41
5/10 anonim válasza:
szerintem meg az a gáz,aki érte ad annyit egy telefonért!Egy egész normális okos telefont hozzád vágnak 0Ftért,fizeted 2évig,amit legtöbb helyen lebeszélhetsz...Különben is tizenéveseknél felvághatsz a szaros telefonoddal,aki igazán érett és felnőtt módjára viselkedik,azt a veszett kutyát se izgatja neked milyen drága telefonod van,ami pár hónap alatt harmad összegére megy le.
2014. márc. 7. 09:47
6/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megtehetném, hogy drága telefonom legyen, mégis egy jó minőségű, de kevésbé presztízs telefont használok. Egyszerűen azért mert nekem egy telefon nem jelent sokat, hiába munkaeszköz. Egy drága telefont sajnálok ha leejtek, ha megkarcolom. Egy olcsóbbra is vigyázok, de ott a tudat, hogy nem 200e-s telefon.
2014. márc. 7. 09:51
7/10 A kérdező kommentje:
hát csak a mai világban 14 éveseknél iphone-t lát az ember menőzik vele amit anyu-apu fizetéséből megvesz,én meg mondjuk 21 évesen meg kell hogy elégedjek egy egyszerübbel,kicsit olyan elnyomott lett ezaz egész mert ha nincs drága telód,vagy ruhád...semmit nem érsz lenéznek ez miatt az emberek :(
Én sose szoktam mutogatni a telefonomat, de ha mégis elöl van, akkor se tűnik nekem úgy, hogy mások azt nézegetik. Én se nézegetem másokét.
2014. márc. 7. 15:19
9/10 Turismo válasza:
Szerintem az a gáz, ha az ember értékeit ez határozza meg, hogy milyen árkategóriájú telefonja van. :)
2014. márc. 7. 16:49
Régen rossz, hogy ilyenek határozzák meg, hogy az ember mit ér, egyesek szerint. Kéne egy kis józan ész!
Szerintem egy t y ú k s z a r o s mobiltelefon nem ér 50 ezret, sokkal kevesebbet, ezért kifejezetten ostobaságnak tartom ennyi pénzt kidobni rá. Jó, néha van néhány hasznos funkciója egy okos telefonnak, de ez a mánia röhejes.
Az alábbi videót ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=wy2QiE8K1sE
2014. márc. 12. 11:37
Kapcsolódó kérdések: