Shark karórája valakinek?
bocsi ez a jó link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
Na nagy nehezen belinkeltem.
Szóval pár kérdés róla.
-megbízhatók?
-Megérik az árát?
Mekkorák ezek mert nem vagyok egy giliszta de kb átlagos a karom szóval nem lenne ez nagy nekem?
Ja és bal kezes vagyok és aggódom nem fogja zavarni a csuklómat a nyomógombja?
Ez egy gagyi szar. Valszeg rutintalan vagy és bedőlsz a körítésnek, a csillogásnak. A nyomógombok tutira funkciónélküliek (szupergagyi), mert a kismutatókon a dátumos dolgokat a koronáról be lehet állítani (korona = tekerő) és stopper ugye nincs rajta.
Mutatok egy másikat, ami egy tizessel olcsóbb és alapvetően jobb minőségű óra:
Azért mutatom pont ezt a Casiot, mert egy hasonló, régebbi tipust gyepálok már évek óta, csak 2-3 elemcsere volt :)
Nyilván nem kell elfogadnod, csak lásd, hogy nem kell okvetlen hulladékot venned egy szakajtó pénzért, ha kapsz jót is :)
Nekem van eredeti Shark órám. Az e-Bayen valószínűleg csak gagyi utánzatot lehet venni. Az eredeti óra 20-30 ezer forint.
Méghogy funkció nélküli gombok? Minden működik...még kis mutatós részek is.
Nem Seiko, meg Doxa, az igaz. De ha eredetit veszel, az pontos és igényes cucc.
Nekem Shortfin Shark van. Piros.
Azt nem tudom, hogy kínai-e az eredeti is. Bár ma már van olyan dolog, amit nem Kínában gyártanak?
De én elégedett vagyok az órával. Persze, igényfüggő, és 20-30 ezer körül már vannak talán igényesebben összerakott órák is talán. Nem néztem annyira körül, de a Casio sem jobb óra. Előtte két Casio-t is elkoptattam, onnan veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!