Hogy működik a kompresszor? Mi az a sűrített levegő?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 18:10
1/5 anonim válasza:
Biciklit pumpáltál már? Na ott mindkettő szerepel :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen csak nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan állítja elő a kompresszor a sűrített levegőt, milyen részei vanak a kompresszornak?
2014. márc. 4. 19:49
4/5 A kérdező kommentje:
Mármint igazából azt értem hogy a dugattyús kompresszornál van egy dugattyúház, egy dugattyú, egy szívó- és egy nyomószelep és ezek ugyanúgy egy tengelyre csatlakoznak mint a benzinmotorban a dugattyúk a főtengelye. Na de mi készteti rá a dugattyút hogy lefelé és fölfelé mozogjon mert ha két dugattyúnk van ezáltal két dugattyúházunk is akkor a dugattyúházakban ki kéne hogy egyenlítődjön a nyomás nem?
2014. márc. 4. 20:15
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szóltam elnézést a hülyeségemért elfelejtettem hogy villanymotor hajtja.
2014. márc. 4. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!