Milyen magasnyomású mosót vegyek? Lidl?
Figyelt kérdés
Vasárnaptól a LIDL -ben lehet kapni és én azt néztem ki. Íme egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=yO87o8llN6E
Ez 2100W os és 150 báros. Szerintetek milyen, vélemények vagy egyébb termékekről tapasztalat?
2014. febr. 28. 14:19
1/4 MeaBea válasza:
Ha nem lenne nekünk akkor biztos a Lidlből vennénk. Eddig minden gépük bejött és jó áron van. Ja és mindenre 3 év garanciát adnak, ez sehol máshol nincs így.
2/4 Trafó1 válasza:
Én vettem már pár gépet a Lidl-be, eddig csak egy közepes flexel volt gond, a többi jól bírja, ár/érték arány elég jó, és a gépek otthoni használatra bőven megfelelnek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is egy jó ár-érték arányú gépnek tartom mivel ilyen tudással rendelkező gépet ennyiért sehol sem lehet kapni! . Szerintem holnap meg is veszem mivel ekkortól lesz akciós :)
2014. márc. 1. 19:31
4/4 A kérdező kommentje:
Szívesen várom még a véleményeket esetleg ha valaki most vett vagy ha már van. Egyébként én megvettem és nagyon bejött! :) Külsőleg is és a tudásából is egy jó gépnek bizonyult. Nem bántam meg hogy megvásároltam!!
2014. márc. 5. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!