Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mobilinternet vs vezetékes...

Mobilinternet vs vezetékes internet?

Figyelt kérdés
melyik érdemesebb? jelenleg mobilnet van és nem vagyok valami elégedett...mennyivel jobb a kábelnet?

2014. febr. 23. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A mobilinternet azért jó, mert bárhova magaddal viheted. Hátránya, hogy hálózati lefedettségtől és cella terheltségtől is függ a sebességed, még a vezetékes internet ennél jóval állandóbb sávszélességet kínál. Ahogy én tudom ( persze lehet, hogy tévedek ) a peer-to-peer forgalmat korlátozzák a mobilinterenten, tehát pl torrentezni nem ideális választás.

Azt kell mérlegelened, hogy fent említett előnyök és a hátrányok mennyiben érintik a te igényeid.

2014. febr. 23. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző viszonylag jól leírta: ha létfontosságú számodra, hogy hordozni tudd az "internetet", akkor a vezetékes internet a jobb választás. Általában korlátlan, és a forgalmi viszonyokra is jóval kevésbé érzékeny, mint egy akármilyen mobilnet.
2014. febr. 23. 11:43
 3/4 Német_Tibor válasza:
Így van, ha csak otthon használnád PC-n, és nincs laptopod, akkor mindenképpen vezetékest.
2014. febr. 23. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:

laptopom van, és itthon használnám az internetet. És azon kívül van más eszközökön mobilnetem (tableten, mobilon)...

Egyébként főleg a forgalomkorlátozás miatt váltanám le. Egyébként ha bekötném is tp-linkre csatlakoztatnám szval bárhol használhatnám itthon...

2014. febr. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!