Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes a laptopomat...

Hogyan érdemes a laptopomat tölteni?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy laptopot, és fogalmam sincs hogyan töltsem, hogy minél tovább működjön.

Várjam meg míg majdnem teljesen lemerül és akkor töltsem?

Mit csináljak hogy az akkumulátor működőképessége ne csökkenjen jelentősen?

2014. febr. 22. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne várd meg míg lemerül.

Ezzel fogod az élettartamát növelni.

2014. febr. 23. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha töltés közben a jobb egérgommbal rákattintasz a töltés ikonra, akkor előjön egy menű az enegiaellátás beállitásokkal. Ott lehet változtatni pld ajánlom a "laptop" opciót vagy a "maximális telep" Én a "Laptop"-ot használom
2014. febr. 23. 06:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne hagyd nagyon lemerülni és ha lehet használd hálózatról.
2014. febr. 23. 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és amit a 2. írt, azt nem biztos hogy megtalálod, alapból nincs ilyen a Windows 7-ben például, hogy Laptop, meg Maximális telep.
2014. febr. 23. 07:02
 5/6 anonim válasza:
A lítium-bázisú akkuk töltési sajátossága, hogy a telep olyan 40%-on van a legideálisabb állapotban. Az alá ne engedd, csak ha tényleg szükséged van a készülék teljes üzemidejére. Nekem vannak 8-10 éves laptopjaim, amik még mindig 70% feletti akkuminőséggel rendelkeznek. A titkom az, amit írtam, nem engedtem őket a telep relatív kapacitásának 40%-a alá merülni. Csak nagyon ritkán.
2014. febr. 23. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:

rendben van ezt az eszembe vesem...

az csokkenti az akku minoseget ha folyamatosan toltes alatt all? tehat ha mindig be van dugva?

2014. febr. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!