Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Suzuki swift (2005), gyári...

A Suzuki swift (2005), gyári cd-s autósrádiójához tudok-e erősítőt csatlakoztatni, van erre szánt kimenet rajta?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 14:37
1 2
 11/15 dirtboy ***** válasza:

hátra nem kell középtartományt sugározó hangszóró,elrontja a hangzást mert nem lehet úgy szinpadot össze hozzni.

hátulról csak mély hang jöhet mert azt a fül nem tudja behatárolni ha mégis hátulról hallanád a mélyet akkor fázis fordítás javíthat rajta.

ez csak jótanács persze nem mimdenkinek ugyan az az igeénye de meg hangminõség versenyen lévõ autók mind ilyenek és a profi is ezt ajánják.

ajtó szigetelés remélem van,az sokat dob a hangon.

2014. febr. 22. 19:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Oksam. Az az az igazság h ezeket kaptam nem én vettem, de akkor amit hátra szánok azt eladom, és veszek helyette 2-ő olyat ami csak mélyet ad :) Még nincsen szigetelés, és őszintén megmondom nem is jutott eddig eszembe, de ha azt mondod h sokat dob rajta akkor megcsinálom :) Köszi a segítséget :)
2014. febr. 22. 19:37
 13/15 dirtboy ***** válasza:

azt hogy érted higy csak mélyet ad? mélynyomót akar venni?

már van egy nyomód a jbl.

2014. febr. 22. 20:40
 14/15 Osynho ***** válasza:

És hogy hajtod az 5 hangszórót egy 4 csatornás erősítőről? :) Hátra teljesen felesleges hangszóró. Inkább bitumenezd ki az első ajtót + vegyél rendes kábeleket.

Én se vagyok híve a 2 dines fejeknek, a jó hangú elég ritka és aránytalanul drága.

2014. febr. 23. 02:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben :) Akkor hagyom a hátsókat, eladom őket, és csak maradnak az elsők + a láda :) Köszi :)
2014. febr. 23. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!