Miért nem nyit meg . Doc fájlokat a Kindle? //Többször és több helyen leellenőriztem, támogatott formátumok között szerepel! :S
Szia!
Konvertáld AZW formátumba.Ez a saját kiterjesztése amit (tapasztalatom szerint) a legjobban kezel...oldal keresés,széljegyzetek stb.
Köszönöm a válaszokat!! Értem én... hogy át kell konvertálni - a Calibre program akkor ami nekem kell igaz?
Speciel azért 'dühít' eme ügy, mert a hivatalos leírásában szerepel, hogy .doc elfogadott, támogatott formátum!! :o .. és furcsa hogy ennek ellenére mégsem... illetve hogy 'ez senkit nem zavar'. :D
//Jómagam elsősorban azért vettem, hogy 'de jóó végre nem kell laptopról olvasnom a tömérdek jegyzetet illetve szakirodalmat' illetve, hogy nem kell mindent átkonvertálni.
Szia!
Hogyne zavarna...:) hosszú a doc neve,ékezetes karakter...stb meg "mifenék"zavarják a kindle jószágokat.AZW az optimal formátum.
Én online használom a konvertertcímét is megadom és azzal sincs karaktercsúszás...
LINK: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!